24 december 2007

Onrust bij Ajax

Na de lachwekkende nederlaag van Ajax gisteren bij Excelsior (2-1) is het vandaag opnieuw onrustig bij Ajax.


Daags na de onverwachte nederlaag tegen Excelsior (2-1) was het allerminst rustig op het trainingsveld van Ajax. Edgar Davids en Leonardo, twee spelers die langdurig geblesseerd waren en op het punt staan terug te keren in het basisteam, vlogen elkaar in de haren. De spelersgroep moest tussenbeide komen, anders had de verbale aanvaring een fysiek vervolg gekregen.

Opvallend genoeg was coach Adrie Koster niet boos op zijn routinier Davids. Ook Leonardo kreeg geen kwade woorden om de oren. "Zoiets kan de groep goed gebruiken", vertelde Koster aan het AD. "Ik wil er ook niet te zwaar aan tillen. Het is goed dat de groep op deze manier even op scherp wordt gezet."

Leonardo en Davids, die beide op de weg terug zijn na langdurig blessureleed, raakten vandaag in conclaaf tijdens een simpele pass-en trapoefening. Leonardo deed in de ogen van Davids iets fout, waarop de middenvelder zijn Braziliaanse collega een verbale berisping gaf. Leonardo was daar niet van gediend en snauwde Davids af. Een opstootje volgde, maar dankzij de hulp van de overige spelers duurde deze niet lang.

Geen opmerkingen:

Je mailadres: