27 december 2007

Agent vermoord in Londen

Zo hadden we een paar dagen terug het bericht over de mishandeling van een bejaarde man in Duitsland. Nu was het ook bij de buren aan de andere kant van de noordzee raak. In een voorstadje van Londen is op 2e kerstdag een agent vermoord.



De agent ging af op een telefoontje in een doorgaans rustige wijk. Er zou een ruzie zijn tussen een man en een vrouw. Eenmaal aangekomen werd hij door de man des huizes dusdanig geslagen dat hij later aan zijn verwondingen overleed. Andere bronnen melden dat de verwondingen zijn veroorzaakt doordat de agent in het huis van de trap is geduwd.

Joyce Maclean, who lives two doors away from the rented home where the attack took place, said the couple lived there with their two daughters aged about ten and four. They moved in this year.

She said: "This is the third time police have been called to the house to deal with a domestic disturbance."

"The last time, two months ago, the man was arrested and taken away in a police car. He’s stout with a fat face. He’s black and aged about 40."

Police said the officer was attacked soon after entering the home. A man was arrested for assault at the scene and re-arrested later on suspicion of murder. He was in custody last night.

A Metropolitan Police spokesman said: “We were called to a domestic.

An officer entered. He collapsed outside and he was taken to hospital by ambulance. The officer died upon arrival.

A police source added: “He was an experienced officer who had been in the police for a number of years.

Geen opmerkingen:

Je mailadres: